Please use this identifier to cite or link to this item:
https://observatorio.fm.usp.br/handle/OPI/47602
Title: | RED WINE REMODELS GUT MICROBIOTA INDEPENDENTLY OF TRIMETHYLAMINE N-OXIDE LEVELS |
Authors: | HAAS, Elisa; SAAD, Mario J.; SANTOS, Andrey; VITULO, Nicola; LEMOS JR., Wilson; MARTINS, Aline; PICOSSI, Carolina R.; FAVARATO, Desiderio; LIBBY, Peter; LAURINDO, Francisco; LUZ, Protasio Lemos Da |
Citation: | JOURNAL OF THE AMERICAN COLLEGE OF CARDIOLOGY, v.79, n.9, suppl.S, p.1457-1457, 2022 |
Appears in Collections: | Comunicações em Eventos - FM/MCP Comunicações em Eventos - HC/InCor Comunicações em Eventos - HC/IOT Comunicações em Eventos - LIM/05 Comunicações em Eventos - LIM/64 |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.